Vissa av artikelns länkar, bilder och klipp kan saknas.

Liverapport från 1 maj i Borlänge

På den dag då de etablerade partierna Socialdemokraterna och Vänsterpartiet normalt demonstrerar, har också nazistiska Nordiska motståndsrörelsen fått demonstrationstillstånd. Och som ett svar på det har organisationen Dalarna mot rasism beslutat att samlas. SVT Nyheter Dalarna är på plats.

SVT rapporterade · Första maj i Borlänge

10.23
Finns det nåt program så man ser när å vilka personer som kommer intervjuas i eran sändning?
Hej Nicke, eftersom det är en livesändning som styrs av händelseutvecklingen i Borlänge har vi inga exakta tider för våra gäster. Men här är gästerna du möter i sändningen:
Stefan Dangardt, Lars Ohly, Jan Bohman, Monica Lundin, Mona Sahlin, Peter Hultqvist, Bruno Kaufmann, Hans Lindquist och Carl-Oskar Bohlin.
12.32
Dans på Jussi Björlings torg.
12.34
Maserhallen.
12.38
Drygt 300 personer har kommit för att delta i NRM:s demonstrationståg, rapporterar vår reporter på plats vid Maserhallen i Borlänge. Kl 13 väntas de samlas i Liljekvistska parken.
12.53
Stämmer det att SVT är fullt av Vänstervridna personer ?
En gång för alla Nej!
14.36
Bra sändning. Ni är duktiga.

Behandlar ni alla partier på samma sätt med intervjuer och kommentarer?
Tack Olle! Ja, vi har jobbat noga med balans i sändningen. Fokus för lokala nyheter är att spegla det som händer på orten och berätta hur det påverkar människorna. Vi bevakar också samtliga fyra demonstrationer idag.
14.58
Borlänge har aldrig känts tryggare. Denna polisinsats borde permanenteras.
15.17
Får tacka för en bra intervjua av Mona, en av de som står starkt och tydligt tar rätt sida när det blåser kallare vindar i Sverige
Tack Johan! det ska jag framföra till vår reporter på plats.