SVT rapporterade · Dela med dig av ditt nyårsfirande

15.39
Mitt nyårslöfte är att inte börja träna. Eftersom dom flesta löften bryts rent statistikst så borde mina chanser till träning vara rätt goda..
15.43
Jag tror inte på nyårslöften, det är bara dumt. Men jag tänker umgås mer med min familj och mina vänner nästa år.
15.51
Sunt förhållningssätt i föreg. (Berra & CG) då livet ändock aldrig (eller sällan) blir vad man tänkt sig!

Mikael B
15.56
Jag brukar alltid ha nyårslöften men det är svårt att hålla dem. I år tänkte jag ta något mer konkret än typ "äta mer hälsosamt", kanske någon liten förändring i vardagen bara.
16.02
Ett tips: börja med att köpa ett månadskort på gymmet och se om ni använder det först
16.02
Detta är en ren dumhet.
16.05
Jag ska lära mig baka rulltårta.
16.05
Ska tagga ner med sponken...
16.11
Nyåret känns som ett omtag för mig, en sann nystart. Jag har hållit flera nyårslöften, mer eller mindre får väl erkännas, men jag har åtminstone kunnat påbörja en livsstilsförändring i samband med mina nyårslöften. 2018 ska jag börja träna tre gånger i veckan, dricka mindre alkohol, ägna mina vänner mer strukturerad kvalitetstid och äta mer vegetariskt. Gott nytt år alla därute och lycka till med era nyårslöften!
16.24
Jag ska slösa och njuta betydligt mer 2018...! 2017 var ett skitår med mycket sorg o död. Nära o kära som inte finns längre. 2018 måste bli ett glädjens år. Gott Nytt År till er alla!
16.24
Jag tänker att man inte behöver ta nyårslöften på så himla stort allvar, och att kalla det för trams tjänar ju ingenting till. Mitt nyårslöfte är att träna minst två gånger i veckan. En vännina till mig har föreslagit att vi ska testa zumba och det känns skoj. Jag vill träna för att känna mig frisk och stark. Redan i dag yogar jag så ofta jag kan och tycker om att ta långa promenad med min hund Lillen (även om han börjar bli till åren). Även om man inte håller sitt löfte helt så tror jag att man kan läsa sig något eller få ut något av det.
16.29
Jag har nu tränat tre gånger i veckan i två år och så lagar jag hälsosam vego mat. Allt tack vare nyårslöften. Jag satte upp tydliga mål, förberedde mig (köpte träningskläder bla), satte ett datum och berättade om mina löften för familjen, vänner och kollegor. Och det funkade ???? i år är mitt löfte att börja meditera för att minska stressen.
16.45
Jag ska börja använda tandtråd minst en gång i veckan. Alltid på söndagar.
16.45
Jag bestämde mig långt i förväg; att sluta röka när klockan slog tolv, nyårsnatten 2005/2006. Jag rökte som fan hela kvällen, men när nyårsklockan slog fimpade jag för gott. Jag har inte rört en cigarett sedan dess.
17.25
Jag ska äta 3 frukter per dag och helt skippa kaffebröd till eftermiddagsfikat på jobbet.
17.31
Inga löften här inte, för att undvika besvikelse när de inte uppfylls. Nyårs-försök går väl an, kan tänka mig att dammtorka golvlisterna, that’s it
17.35
I år ska jag försöka bara vara lycklig, och inte skuldlägga mig själv hela tiden. Jag tänker inte heller prata illa om någon utan bara släppa allt och gå vidare.
17.39
Jag ska gå 3 650 000 steg under 2018.
17.50
Onödigt att ge löften som ändå har inget allvar
19.00
Inte umgås med negativa människor och energi slukare.
19.00
Älskar nytt år och nya löften åt mej själv.....
19.00
Löjligt tycksr jag
20.35
Nyårslöften har hjälpt mig att göra små förbättringar i livet. Jag ser nyåret som en möjlighet att göra medvetet avslut av det som varit, och välja riktning för det nya. I år är det mitt nyårslöfte att bidra till fler positiva nyheter på sociala media. Jag önskar alla er där ute en riktigt bra start på 2018 - med eller utan nyårslöften!
20.49
Brukar inte avlägga några löften men nästa år kommer jag att för varje krona som jag lägger på mat, kattsand, leksaker och dylikt till mina katter också skänka motsvarande peng till ett katthem för att andra djur som idag inte har det lika bra ska få det bättre.
20.49
Mitt nyårslöfte är att aldrig ge några nyårslöften????
21.02
Mitt nyårslöfte är att bli månadsgivare till barncancerfonden, finns värre saker här i livet än att Stressa och fokusera på utseende...
21.03
Det enda löfte jag vet jag kan hålla är att inte börja röka.

Annars ger jag inga nyårslöften.
21.07
Mitt löfte är att springa mer ute och banta
21.11
Varför inte skapa löften och mål inför varje ny dag eller månad istället? En dag i taget utan något nyårslöfte som vi ändå ofta inte tar på allvar efter ett par månader fram tills nästa nyår då vi på nytt sätter nya eller samma löften igen. :)
21.32
Äta, sova, jobba och repetition
21.32
Jag ska sluta vara otrogen
21.33
Att försöka ta hand om sig och försöka prioritera de viktiga och roligast att göra i kombination med jobb, hem, hushåll, fritidshobby och allt där emellan :)
MVH, Gustaf (:
21.33
Total menlös...fullständig Bullshit...????????
21.53
Ett löfte är ett löfte oavsett när det ges. Trovärdigheten står på spel!
21.53
Trams
21.53
Inganyårslöften
21.53
Nyårslöften bryter man oftast. Bättre att inte lova saker man ändå inte kan hålla
21.53
Att rösta på SD 2018
21.53
Nyår är väl mentalt ett bra datum att skjuta upp saker till så man slipper göra dem. Är man en person som skjuter upp saker på det sättet så är man säkerligen en person som misslyckas att hålla löftet efter ett tag.
22.00
Att inte lova något
22.00
Totalt menlöst, lova inget du verkligen inte menar för att det är nyår, lova det du menar oavsett tid på året.
22.00
Känns mest som något folk gör för att ha något att prata om och i vissa fall skryta med om det håller sitt löfte.
22.18
Ska bli roligt med det nya året 2018
22.36
Nu har jag inget bostad eller jobb . jag , mitt barn och man bor på ett rum med min man pappa, hoppas att jag och min man kan skaffa jobb under 2018.
22.51
Det är för mycket lova lev i stället det känns bra
23.09
Bara fika/äta godis i sällskap med andra, aldrig ensam
23.29
Livet börjar eller slutar inte med ett nytt år,utan är ständigt pågående. Använd erfarenheter som grund för ständiga förbättringar då blir det en varaktig och stabil livskvalitet.
23.35
Lev nu och var dej själv.
00.54
Jag ska definitivt ta det lugnare, läsa fler böcker och gå mer i skogen.
00.54
Kör sedan en del år tillbaka med nyårslöftet att göra rent toalett och badrum åtminstone varannan vecka. Det löftet är fullt möjligt att hålla!
00.54
Gott Nytt År! Tycker generellt att det är lite trist med nyårslöften, som ändå aldrig håller. Det är bättre med små mål varje månad te.x. istället för att försöka sig på att infria alla löften som man avger klockan tolv på natten, då man ändå är oftast lite för berusad och inte riktigt vet vad det är man säger.
00.54
Mitt nyårslöfte för 2018 är att förverkliga en dröm. Jag ska skicka in min roman till ett förlag.
08.24
Blir väl att sitta ensam och dricka öl.
Precis som på alla andra högtider... :(
08.43
Lägga mig i tid senast 22:00 och arbeta dagen därpå.
09.15
Firar hemma med nära vänner. Nyårslöftena blir redan satta mål för 2018 bl.a. äta bättre och träna smartare och ha kul på vägen.
09.41
Kanske rymmer från raketerna ut på en ö.
11.03
Vi ska stå och kolla på fyrverkerierna i stockholm vid slussen :)
12.12
Vi ska fira med en stort kalas och supa????????????????????????
12.22
Jag laddar genom att sitta framför min dator sedan typ vid 1300 snåret åker jag till Täby centrum för och choppa lite nyårs mat till mej sedan tar jag mej hem och sitter fram för min dator igen och sedan så avslutar jag min nyårsafton med att inte dricka läsk och sånt skit utan jag tar och dricker nyårsvatten istället det är vad jag kallar för min nyårsafton
12.25
Linnea skickar in den här bilden på sina fina strumpor och skriver: "Laddar för nyårsfirande i kväll med glitterstrumpor på jobbet."
 
12.26
Tack för att ni delar med er av era nyårsplaner - skicka gärna in bilder också till tipsaoss@svt.se så ska jag publicera några av dem här i flödet!
12.29
Det blir en lugn kväll med nära och kära. Käka lite mat och skåla på tolvslaget. Gott nytt år SVT!
12.30
Äter god mat och kompisar raketer fina kläder.
12.30
Mitt löfte till mig själv är att börja leva fullt ut. våga ha modet till förändringar och nya erfarenheter.
12.30
Ska sitta hemma och titta på SVT ;-)
Dricka bubbel med familjen. Det här året ska jag försöka att vara lite bättre klädd på jobbet. Annars blir det inga löften.
12.30
På nyårsafton ska jag träffa vänner, äta god mat och skåla in nya året som är en bruklig tradition för mig. Jag brukar sällan ge nyårslöften, men 2018 har jag tänkt att äta mer vegetariskt och ta lite mer ledigt från jobbet för att ta
hand om mig själv och när det behövs ta hand om mitt
första barnbarn som kommer till världen i mars.



12.32
Vi är ett kompisgäng som ska fira in det nya året med god mat och bubbel. Gott nytt år SVT!! ????
12.34
Hejsan, vi befinner oss i Lima-Peru. Halva släkten kommer härifrån och här laddar vi med en hel del. Bland annat brukar vara tradition att ha på sig gula underkläder, det ska föra med sig tur inför det nya året. Vid midnatt äter vi 12 st vindruvor och önskar oss det vi vill ska ske under det nya året, inga löften alltså. Middagen serveras kl 23. Underhållning är beställd men det blir överraskning vilken tid det kommer. Fyverkeri sker också vid midnatt. Och man firar med konfetti, party hattar, dekorationer etc. till middagen kommer vi att äta ungsbskad kalkon med en god fyllning, serveras med potatis och äppelpuré samt en rödbetssallad. Vi dricker en familjskapad cocktail med 16 olika frukter och champagne.
Det blir alltså, gott sällskap, god mat och fest med mycket dans. Gott nytt år från Lima!
12.34
Vi gästas av min svärmor och frus syskon med barn. Det blir grillning av pappas lamm och fiskdamm för barnen. Nyåret rings in i Eskilstuna. Gott nytt år SVT, Public service och alla tittare!
12.35
Laddar inte alls!
12.35
Precis som tidigare nyår sitter jag med nerdragna persienner och rullgardiner och alla lampor tända och hoppas på att mina hundar och min katt ska överleva alla smällare och raketer.
14.07
Jobbar
14.12
Firar ensam som vanligt i lugn och ro, äter god mat och dricker pommac. Kanske sover jag redan innan tolvslaget även om jag oftast stannar uppe. Har livlig kontakt med andra nyårsfirare via sms. Firar nyår ungefär som alla andra högtider. Bara vädret skiljer sig.
14.12
Firar i fjällen med skidåkning. Nyårslöfte: Köpa bara ekologisk mat. Sen hoppas jag under 2018 att lära känna nya människor.
14.12
Sitter och hoppas att min valp uthärdar detta dygn...
14.12
Pomac/Champis hela dagen ????????
#vitjul
14.12
En tre rätters middag med min man och barn hos mina föräldrar. Nyårs löfte ska börja titta på om jag ska börja plugga på universitet.
14.12
Först nyårsbön i vår kyrka därefter umgås med goda vänner hemma hos oss, äta gott och tillsammans vaka in det nya året. Gott nytt år! ????
14.12
Hemma med min fru. Orkar inte träffa andra.
14.12
Åker till skavsta och bor på hotell så att våran hund Hilda får lite lung.
14.12
Idag ska nyårsafton firas med ett lite mindre sällskap och det blir nyktert och städat. Klockan 02:00 på nyårsdagens morgon ska jag titta på Ishockey-JVM när Sverige möter Ryssland i Buffalo. Då i USA är klockan bara 20:00 på kvällen så mitt i natten får jag uppleva år 2017 igen ;)
14.13
Mörklägger, sätter upp djuddämpande madrasser för fönstren, tänder alla lampor och sätter på musik på hög nivå. Allt för att få hunden att överleva alla själva raketer! Där jag bor brukar det vara som att befinna sej i brinnande krig i flera timmar!
14.13
Jag och mina bröder träffas med familjer. Vi bröder har alltid brottning i kalsong mellan kl 22-23 ivrigt påhejade av respektive.
14.13
Tillbringar nyåret med bad i utomhuspoolen på Orbaden spa och resort, middag ikväll med dans.
14.14
Göra mig iordning inför ett arbetspass för att sedan komma hem till en fin middag lagat av min sambos döttrar. Med lite champagne.
14.14
Bara jag frugan och hunden. Koreansk detektiv serie på Youtube. Och massor av snö ute
14.14
Ska fira i sängen, sjuk :-(
Nyårslöfte? Fortsätter med samma som tidigare: inte äta godis, har inte gjort det på 21 år...
14.14
Nyårssupe med min man på mysig restaurang vid vattnet. Efter tolvslaget promenad hem genom natten .
14.14
Ska fira med min älskade. Nyårslöften blir det inga tror jag. Löften kan man ge och hålla resten av året tycker jag !
14.14
Förbereder bilen för att fly min bostad då jag har skotträdda hundar så det blir nyårsfirande i bilen????
14.14
Brännvin svordomar vid 14. 3-rätters vid 19 och sedan fyrverkerier i galenskap vid 12-slaget
14.14
Hummer, oxfilé och ett jävla pang pang.
14.19
Först skall ja filma nyårsbönen i kyrkan kl 16.
Därefter blir det kinarestaurang innan jag skall hem och redigera filmen och få ut den på nätet
Vid midnatt blir det att jag, bror och vovven går ut på stan och kollar in fyrverkerierna
Därefter blir de skumpa i hemmets hägn.
14.19
På väg till hotell vid flygplats så hunden och vi får en lugn kväll o natt. Gott Nytt År
14.19
Denna nyår firar jag nyår med familjen. Det blir en nykter och städad tillställning därför att jag tycker det är barnens högtid och de ska ha positiva minnen för livet. Själv är jag nykter cirka tre månader om året bara för barnens skull. Resten av tiden super jag av egen vilja och låter vindarna bära mig eller krascha mig. Vill bara skriva att det inte är så svart och vitt om man dricker eller inte, energin att lyfta andra finns om man bara vill.
14.19
Är i södra Vietnam och här är det varmt o 6tim före Men festligheter har redan startat//
14.19
sover
14.19
Jag hatar nyår.
14.20
sitter ensam hemma utan vänner. och hoppas på en ny dag o ett nytt bättre år
14.20
Flera timmar till innan nyåret firas i Austin, TX, så jag jobbar mitt skift, och ska därefter åka hem för ett stillsamt firande med familjen. Gott Nytt År, Sverige!
14.20
Det blir vegetarisk lasagne till middag, sen skickar vi upp några biologiskt nedbrytningsbara lyktor. Mamma ska upp och jobba tidigt imorgon så vid midnatt är jag nog vaken själv och kommer sitta och prata med mina vänner och spela datorspel. Vi firade igår istället med familjen.
14.20
Hummer, bubbel och det bästa Grevinnan och betjänten kl 19.45! ????
14.20
Vi ska käka på någon trevlig restaurang, sen ska vi ta en promenad runt stan för att se fyrverkerier.
14.20
GOTT NYTT ÅR. OCH JAG SKA UTE GÅ NYÅRSPROMENAD I NYKÖPING. SOM START VID STORA TORGET CA 16:00 TILL 18:00 . MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR MAGNUS K . NYKÖPING 2017-12-21
14.53
Ligger i sängen med filmer och somnar väl till någon sämre serie vid midnatt. Underbart
14.54
Har aldrig smällt en smällare el raket vare sig som ung el äldre. Föregår med gott exempel fortfarande sen 25 år tillbaka (när första barnet föddes) med tre rätters, snacks , sällskapsspel,Skansen på SVT och skålar i Magnum (alkoholfritt) med barnen. Alla år har barnen hållit sig hemma med och med alkoholfritt. Gott nytt år
14.54
Jag ska fira nyårsafton med familjen hemma, men skulle gärna välja fira i stan med vänner ;)
14.54
Firar med systrar och deras familjer. Avslappnat och trevligt. Lagar maten tillsammans.
14.54
blir att dricka alkoholfritt å kolla fyrverkerier
14.54
inget mer än mysa med grabben med bubblis å kolla raketer
14.54
skall jobba som en vanlig dag
14.54
Jag tittar på längdskidor och sedan ska jag fira nyåret med trerätters tillsammans med några grannar. Gott Nytt År alla.
14.59
Lugn hemmakväll gäller då det är amatörernas afton!

Hoppas bara att vi slipper höra tals om bränder o personskador p.g.a. pyrotekniska pjäser. Handhavandet ihop med ett rejält alkoholintag är = riktig idioti, och finns det inget bättre sätt att använda pengarna till än att elda upp dom?

GOTT NYTT ÅR!
/Mikael B
14.59
Firar med vänner på Villa Björkliden Ödeshög god mat och utan smällare och raketer. Gott nytt år!

15.13
Jobbar så det blir en lugn kväll????
15.13
Firar med ett glas Prosecco och med att lugna den ena katten som blir vettskrämd av raketerna som brukar skjutas in på morgontimmarna. Kanske någon bra film också. Behöver lägga mig före tolvslaget eftersom jag har jobb i morgon bitti och sätter då latexproppar i öronen. Nyår var kul i ungdomen då det sköts fyrverkerier vid tolvslaget, varken före eller efter. Allt har urartat, tyvärr. Ungdomarna är på nyårsfester och jag hoppas att de håller sig på avstånd från fyrverkerierna. Gott Nytt År!
15.14
Jag har åkt långt ut i vildmarken så jag slipper att konfronteras med fylla och fyrverkier.
Nyår är inget speciellt och fyller inget annat än en administrativ funktion. Hoppas på en framtid där alla dessa tramsiga ’traditioner’ nedmonteras och ersätts med lugn och ro. Att förbjuda fyrverkier är ett steg i rätt riktning.
15.18
Firar inte på något vis. Världen är betydligt äldre än 2018 år och slutade tro på religonssagor gjorde jag redan i 6-årsåldern.
15.37
Mitt nyårslöfte får bli att kraftfullt fira in det nya året 2018. Gott Nytt År!
16.19
Jag ska bli riktigt kanonkalas! Som akademiker har jag lärt mig vikten av att fira för den mentala hälsans skull.
16.22
Blir en middagsbjudning hemma hos oss. Ett par goda vänner kommer hit. Ska försöka mig på att göra en hemmagjord bearnaisesås. Är lite nervös. Gott nytt år!
17.00
Det blir en lugn hemmakväll med min sambo. Vi äter kanske sill, lax, grönkål, ost ich kex samt skålar in det nya året med ett glas vin (eller julmust).
17.01
Firar med barn och hustru, eftersom det återigen visat sig omöjligt att bryta folks extremt låsta mönster runt nyårsfirande. "Vi har ett par som vi brukar fira med", heter det. Det har inte vi, men vi skålar i vår lilla krets och det går bra, det också.
17.01
Har ätit nyårssup'e på MerPerle Resort i Maj Trang, Vietnam med fru, dotter och måg. Pga dåligt, högt ljud och många odrägliga ryssar har vi nu gett upp och beskådar fyrverkerierna på avstånd.
Gott Nytt År!
17.12
Firar med man och barn med finmiddag. Efter barnens önskemål: pasta, köttbullar, ketchup, polsk sallad, ägghalvor med majonnäs och fruktsallad är beställt : ) Vuxna får lax med vitvinsås och räkmacka. Sedan blir det snacks och tv-spels kväll med barnen.
17.12
Har ätit tre rätters middag med föräldrarna. Kl 18 blir det fyrverkerier och sedan hem och ta det lugnt. För andra året i rad börjar jag jobba kl 6 på nyårsdagen....Gott Nytt År!
17.22
Är inte så pigg så firar lugnt hemma i min ensamhet. Ringer och skickar sms till min familj och nån god vän vid tolvslaget. Ska äta marinerade räkor och dricka öl.
17.22
Laddar upp med vatten inför kvällens bravader. Vatten är nämligen nyckeln för en lång lyckad kväll.
17.34
Ute och åkt pulka med barnen under dagen. Käkat våfflor till middag och nu blir det LEGO Jurassic World tills det är sängdags för dem. Sen fortsätter kvällen med XCOM 2 tills det är dags att sova, helst runt 23 snåret så man hinner somna innan det börjar smälla en massa.
17.34
det blir rostbiff med potatisgratäng kram o gott nytt år till alla sverige
17.35
Hur jag laddar? inte alls jag tänker bara hur jag ska försöka lugna min dotter som är två år gammal, hon tycker att det är skrämmande med alla fyrverkerier.
19.00
Firar hemma med min älskade Lisa startat med kaffe, 18.30 förrätt lax, oxfilé och gratäng 1 glas rött dessert ?
Film på tv, se hur länge vi orkar vara vakna. Gott nytt År

19.00
Firar med öronproppar, sängläge och SVT play dokumentärer.
19.00
Vi är hemma med våra djur. Har tröttnat på detta skjutande som skrämmer så många djur och människor. Lite god mat på dagen iaf.
19.00
Som vilken dag som helst, det är la tonfiskpizza och heiniken
19.01
firar nyár här i costa rica sedan ung 1973. hälsn till gamlapolare som dillen o charlie plus clarence o bengan erikssonm naooe oxh slottis sen komidden,i flottan, hälsa tillgamla flamman ingrid lindgren och hennes polare agneta taubem rune börjesson och enhel skräldus ,ed folk, brossan pá ett álderdomshem p´pa gautland ROFFE kämpa vidare. äne hälsn till erpá SVT. hej och GNÁ.
19.19
Ikväll ska jag se på Bingolotto och Skansens
Nyårsfirande.
Vid tolvslaget ska jag fira in det nya året med en liten flaska Champis.
20.38
Laddar inte alls. Alla anhöriga är döda, är ensam kvar. Firar inga som helst högtider längre.
Vanlig mat och sänggående långt innan midnatt. Öronproppar på så sover jag när det skjuts raketer. Är inte intresserad av att titta på eller fira.
20.38
Vi är många som tillbringar nyåret på jobbet,jag är en av dom. Gott nytt år!????????????
20.42
Usb-C så klart.
Gott nytt år!
20.42
Öronproppar i, drar täcket över mig och väntar tills det är över.
20.49
Lägger mig kl 21:00 och sover mina vanliga 9 timmar.
21.21
Chillar med familjen den går vi och kollar på fyrverkerier/Lindesberg
21.22
Jag chillar med familjen tills kl 12 går till fyrverkerier efter det. Gott nytt år alla andra/Lindesberg
21.22
Städa, organisera och rensa ut bland ägodelar. En färsk start för att välkomna det nya året.
22.00
En lugn hemmakväll med god mat, vin, snacks och trevlig underhållning ackompanjerat av grannars musik via tunnar väggar och för tidigt avlossade rakter, toppas av med ett fåfängt försök till att se fyrverkerierna under en snö och regnblandad natthimmel och skål med bubbel under paraply. Gott nytt år!
22.49
Har ätit en god middag, rådjursbiffar och potatisgratäng. Chokladmousse efter. Vi somnar nog innan 12-slaget. Det är endå amatörernas afton.
22.49
Jag sitter och väntar på tolvslaget och jag spelar Bingolotto. Jag hoppas att 2018 blir ett fantastiskt nyhetsår med er. Gott nytt år och jag vill tacka för ett bra direktrapportering efter terrordådet på Drottninggatan. För ni är våra hjältar att ni sänder detta till folket. Tack!
22.49
Sitter och spelar kort med min fru och så har vi var sitt glas rött i väntan på raketerna och bubblet
22.50
Kollar draktränaren liggandes på soffan
22.50
Gott nytt år önskar jag hela mänskligheten. Låt detta år bli ett fridens år med respekt för varandra och inget våld. Godnatt sov gott.
22.50
Med Max som är en ny medlem i familjens hundkennel som matte och husse firat med Dovhjortsfile lindad med bacon och färsk timjan och Hasselbackspotatis tillsammans med sparris och ungsbakade tomater, det är bara synd att det skjuts så mycket, så det blir en lång natt innan vi kan sova lungt
22.50
Tar det lugnt helt enkelt.
22.50
Gott nytt år????????????
22.54
Firar med min älskade man, medan kommunen skjuter raketer för 100-tusentals kronor och pensionärerna får saftkräm med gräddmjölk
Björn i Skåne
23.06
Gott nytt år på kommando??? 2017??
För min del har jag lite goda ostar o en flaska bubbel, men detta handlar ju bara om ett datum, vill ni fira så gör det har nått att fira, oavsett datum. Men gott nytt alla, älskar er.
23.38
Gott nytt år Sverige ????
23.38
Gott nyytt år 2018 bäst
23.53
Trevligt avslut på 2017 ute med mycket snö och inne med gubben och ute med hunden Fanja
Vi har ordnat två eldar i järn ute på gården.som lyser upp i snön. Gott nytt år till er alla.
23.53
Firar in det nya året med att surfa helt planlöst på en Linux maskin
23.53
från Rochester, New York: vi firar en ganska lugn kväll med två goda vänner.
23.56
Gott Nytt År Sverige!
23.56
Hoppas på en bättre värld 2018.