SVT rapporterade · Val 2018 - Lindesberg

Vilken är den viktigaste valfrågan i Lindesbergs kommun?
09.54
Valpatrullen med Mikael Åberg, Louise Gustavsson och Peter Comstedt är på plats i Lindesberg för att träffa er.
10.08
Bygg nya 7-9 skolan
Saknas det en skola tycker du?
10.09
Egon Andersson ser minskade mötesplatser för pensionärer
10.55
- Skola, vård och omsorg naturligtvis. Men jag tycker integrationen är den viktigaste frågan. Vi ska kunna hjälpa dem som kommer hit så de integreras i samhället med språk och jobb. Kanske fler projekt tillsammans med svenskar, säger Ragnar Stjernström.
10.57
 Lis Lundin: "Vi har sjöar men ingen badplats"
11.10
"Lalle" Lundin: "Se till att fylla alla tomma lokaler"
11.18
- Jag tycker sjukvården är viktig. Förr eller senare hamnar alla där. Jag har inga dåliga erfarenheter själv, men många pratar ju om att det är för långa väntetider, säger Eva.
11.27
Hej! Tycker det borde satsas mer på cykelbanor. Saknar en cykelbana mellan frövi och Lindesberg. Eller varför inte en cykelbana från Lindesberg till fellingsbro.
Hej Stephanie! Tack för ditt inlägg. Det är en fråga som vi får ta med oss när vi träffar politikerna.
11.34
Gun Ericsson satt vid Flugparken tillsammans med hunden Max. Förutom att bevara parken tycker hon att boendet Linden hanterats dåligt.
- Det borde inte flyttas, det är fel mot personalen. Vi måste värna om Linde och våra äldre. Det är A och O.
11.49
- Parkering för oss som bor centralt, det är viktigt för mig. Nu finns bara 3 timmars med p-skiva och då måste den flyttas under dagen, säger Daniel Jennebo.
11.58
- Det finns många frågor som är viktiga tycker jag, men integrationen är jätteviktig. Vi ska kunna ta hand om dem som kommer hit. Sedan är det viktigt med uppriktighet från politikerna så att folket känner sig delaktigt, säger Annika Hentilä.
12.35
Det behövs ett kulturparti som värnar om kulturen i Lindesbergs kommun.
13.27
Nu sätter sig valpatrullen i bilen och lämnar Lindesberg för den här gången. Tack till alla vi pratat med och till er som hört av er i chatten! /Louise