SVT rapporterade · Hur upplever du snacket i omklädningsrummet?

16.39
I manliga omklädningsrum finns män som pratar med varandra. Om man tycker det är obehagligt föreslår jag att man byter om någon annanstans. Den här ängsligheten för andras snack och åsikter är fullständigt bisarr. Det är väl bara säga till om man inte håller med? Odla lite ryggrad!
16.40
Machokulturen är så skadlig. Lär killarna att respektera varandra och andra tidigt!
17.56
Skapa den nya mäniskan?
Utopia hälsar!
17.56
"Machokulturen" är testosteron. Men det förvånar mig inte det minsta att kvinnor samt feministiska män inte förstår det.
17.56
Har under flertal säsonger varit tränare/ledare för damer i fotboll. Det snack som förekom i deras omklädningsrum är och var betydligt grövre än jag någonsin hört i herrars omklädningsrum... Jag tror att båda könen och inte bara ett kön behöver lära sig visa respekt!
18.20
Under de år jag jobbade åt Carlstad Crusaders upplevde jag aldrig någon form av vare sig, racism, mobbing eller pennalism.
Pratet att nivån i killars omklädningsrum är rå är i vilket fall i Carlstad Crusaders falsk.
18.21
Ingen snackar mer skit än kvinnor. Ofta är de väldigt grova, förnedrande och förminskande i sina åsikter. Vädigt elaka allså, mot killar och särskilt mot varandra Men ingen säger något om det. Att det konstant ska accepteras.
22.01
Tack för era åsikter! Denna chatt är nu stängd!