SVT rapporterade · Hur fungerar den digitala kommunikationen med din skola?

16.56
Som förälder är det här systemet under all kritik. Fungerar inte alls och de borde verkligen avveckla och starta om på nytt.
17.00
Det är katastrof! Gör om, gör rätt!
17.11
Vi använder oss av Ping Pong och jag kan tycka att den i grunden är bra, men lite komplicerad ibland när man exempelvis försöker meddela frånvaro. Den behöver definitivt fortsätta utvecklas!
17.12
Jag håller fullständigt med. Icke användarvänligt varken för vårdnadshavare eller pedagoger. Har full förståelse för att det är komplext att bara byta ut ett IT-system som används i den utsträckning som Hjärntorget gör, men samtidigt har det nu gått 9 år sedan införandet och någonstans måste man ju faktiskt dra gränsen och prioritera en förändring. Även om det innebär en kostnad och ett långsiktigt arbete för att få bukt med det här problemet.
17.57
Hjärntorget och dess app ping Pong är riktigt uselt. Det finns ingen logik i vart man hittar information och inte heller vart man lägger in information. Har man som jag, två barn så kan det skilja vart pedagogerna lägger samma typ av info. Riktigt usel lösning
17.57
Appen är perfekt om man förstår hur den funkar!
Hjärntorget har inget problem, det är de som inte förstår hur den funkar! som har problem med teknik, inte bara hjärntorget!
17.57
Bor i Göteborg och tycker appen är under all kritik. Förstår inte varför man envisas att ha ett system som inte fungerar.
17.57
Det är mycket svårare att arbete med den där appen. Skrotta eller göra drastiska förbättringar
18.17
Har varit med ända sedan det lanserades, då som elev och nu som pedagog. Visst det var kanske lite krångligt att förstå till en början, men när man väl lärt sig är det busenkelt att använda.
19.21
Hjärntorget och ”Ping Pong” appen fungerar finfint när förstår hur den fungerar
19.56
Samma skräpsystem internt i många andra organisationer, bl.a VGR.
19.59
Alltid kul när folk kommenterar att det är folk som inte kan teknik som klagar. Jag har jobbat som utvecklare av webbplatser och appar i 20 år och tycker då verkligen inte den här lösningen är användbar. Har det dessvärre både på jobbet och som förälder.