SVT rapporterade · Hur mår du?

Tack för att ni har delat med er av hur ni mår och era bästa tips! Nu stänger vi chatten för denna gång!
07.39
Har hundar, rör på mig mycket. Kommer ut på promenad och ett aktivt föreningsliv med brukshundsklubben
07.39
Jag har ont i en axel och känner mig lite hängig, på väg att bli förkyld? Tre gånger solhatt echinacea i brusform per dag och det brukar backa. Förstås måste det kombineras med sömn, det är bästa medicinen mot det mesta. Skippa tv-serierna en kväll och du kan lämna bort värkmedicin om du får en längre natt.
07.48
Var nog 15 år sedan jag var sjuk eller skadade mig. Tränar varje dag och äter till största del en vegetarisk kost. Mår bra rent allmänt.
07.51
Bra tack! Själv?
Jo tack! Helt okej här med! Mvh Hanna, reporter
08.01
ligger och googlar på gastric bypass och typ fettsugning på nätet om kvällarna, men det verkar så sjukt jobbigt att genomgå operation. går så lätt upp i vikt, men nu har jag ska börja på en pulverdiet för att försöka tappa vikt snabbt, sen vet jag inte...
08.01
Är lite överviktig då jag jobbar som bussförare och då är det lätt att lägga på sig några kilon för mycket med allt stillasittande.
08.01
Mår alldeles utmärkt, tack!
08.01
Jotack! Rätt hyfsat. Ska väl egentligen inte klaga
08.28
Det här med plötslig snö gör mig deprimerad. Igår var jag glad - idag deppig. Jobbigt när det går upp och ner!
08.29
Ont i knäna. Har börjat gå på vattengympa en gång i veckan. Imponerande! Tänk att i min lilla kommun kommer Är vi över 40 pers. Som går på vattengympa. Jättetrevligt.
08.29
Ont i mina knä. Att ta långa promenader funkar inte. Men nu har jag börjat gå på vattengympa och mår lite bättre.
08.29
Tack bra! Har slutat med gym och min vardagsmotion gör gott. Cyklar till jobbet, promenerar på lunchen och har fullt upp med hästen på kvällar!
09.44
Mår hyfsat. Har just skottat upp en smal gång ut till gatan. Bra motion men med värkande rygg och artros i handlederna blir det lite kämpigt.
09.44
Ont i huvudet jämt och ständigt, och är det inte huvudet så är det magen. Säkert stressrelaterat. Men känner mig ändå rätt glad oftast 😊
09.44
Enorm klimatångest. Ligger och letar trovärdiga skribenter för att se om det faktiskt stämmer.
Jorden klarar sig... Men inte vi!
10.50
Har tenta på måndag, men är en mästare på prokrastination så pluggar knappt.. Hatar det med mig själv. Hur blir man bättre?
10.51
Mår bra på alla sätt egentligen. Men jag har klimatångest däremot vilket ger bristande framtidstro...
10.51
Blivit uppsagd nyligen. Känns som det bästa som hänt mig. Arbetsplats med enorm stress och mycket negativitet. I princip ingen som trivdes där och chefen bryr sig mer om bilar än hur personalen egentligen mår. Men jag mår äntligen bra igen :)
Skönt att ett negativt besked faktiskt kan visa sig vara något bra!
11.16
Jag mår hyfsat. Gått ner i vikt från 12 juni 2118. Från 110 kg till 95 kg. Ändrat matvanor. Ute och går ca 20 kilometer i veckan. Aldrig gått innan. 😀.
11.30
Jag mår bra är lite orolig angående hästviruset
11.42
Det går upp och ner. Ensamstående på heltid vilket tar alla mina krafter samtidgt somjag ställer väldigt höga krav på mig själv. På detta tränar jag (styrke) så ofta jag hinner, försöker ta körkort samt jobba. Inget socialt liv mao. Får ångest över att jag inte har en karriär. Äter antidepressiva för att orka med allt.
13.02
Jo då det rullar på, jag studerar geocentrism mycket spännande på torsdagar.
13.50
Vardags motion. Cyklar och handlar och dit jag ska. Promenader med hunden. Simmar en gång i veckan. Träffar vänner i kyrkan och privat. Är nybliven pensionär
13.50
Börjat träna på gymmet efter nyår
13.50
Börjat träna på gymmet efter nyår, måndag onsdag och fredag. 1,5 timme varje gång. Ändrat kostvanor, mindre kött, mer fisk, frukt o grönt. Gått ner 6 kg. YES!
13.55
En daglig promenad på 30 min i ur och skur! D vitamin och Omega 3, samt en titeln bit ingefära varje dag!
13.59
Mår rätt hyfsat med tanke på att jag har en kronisk sjukdom. Brukar ta en promenad men idag blir det kanske att försöka skotta istället.
Sedan läser man nyheterna, vill inte påstå att det gör att man mår bättre. Verkar ju inte precis blivit bättre i vårat land.
14.14
Tag promonaden , hålla homöret oppe
14.17
Det bästa som finns för måendet är att köra ca 40 min kondition med 70% av maxpuls 3gr per vecka Det ökar Bdnf i hjärnan och ökar tillväxten av nya hjärnceller. Finns inget som kan mäta sig mot detta.
15.31
Tränar 3 gånger i veckan, 5 km löpträning. Studerar på högskolan. Letar sommarjobb nu, ångest.
16.28
Har utmattningssyndrom, posttraumatisk
stresssyndrom, depression Efter min mors bortgång i cancer, min morfars bortgång i lunginflammation, är arbetslös sen ett år, en månad. Söker arbete på heltid men inget företag är intresserad av mig är låginkomst taggare. Så jag mår skit rent av!.
19.04
Jag har läst allt om LCHF och mår jättebra. Pigg,glad,mätt o go och enkelt.
19.04
Gå denna vecka med min dotters hund 30 + 60 + 30 = 2 timmar per dag
20.22
Mår bra. Skottat snö. Lever i ett tryggt land
20.22
Jag går i väntans tider gått över 2 veckor på lördag sen bf. 😊Börjar bli tungt men jag mår bra 😊😍
21.08
Mår bra för stunden trots död och problematik omkring mig.
21.56
Mår bra men mycket förkyld nästan hela tiden på vinter sen samma rutin jobb hämta eller lämna barnen hem äta sitter lite med familjen sova åka till jobbet
21.57
Jag mår bra. Tross motgångar i livet är jag mycket tacksam över att leva i ett land med frid. Försöker äta lite nyttigare