SVT rapporterade · Har du erfarenhet av en partner som övervakar med mobiltelefonen?

13.54
En vänn till mig blir ständigt övervakad via "Hitta min iphone" funktion av sin kille. Om hon för en gångs skull stänger av den funktionen dröjer det igenomsnitt 2 minuter innan han argt hör av sig och ifrågasätter vad och var hon är, han hävdar även att hon vid de tillfällena är otrogen. Detta är oavsett var och vilken tid på dygnet hon väljer att stänga av....
13.54
Jag blir så otroligt upprörd över hur människor uppenbarligen spionerar på den man lever med. Jag uppmanar alla att lära sig hur man i mobilen gör sig "osynlig" för andras kontrollbehov.
13.54
Jag vet många kvinnor som använder det (säger dom) men jag vet inte om deras manliga partners känner till det. Själv skulle jag blir förbannad och besviken men inte förvånad.
Kvinnor har alltid en förmåga att misstro män. Ofta utan fakta.
16.13
Gjorde slut med en kille och efter ett halvår började jag få SMS och felringningar från diverse - för mig - obekanta telefonnummer. Jag misstänkte hela tiden att det var han men kunde inte bevisa det. Det pågick i tre och ett halvt år tills han gjorde bort sig så han avslöjade sig. Efter det har jag intressant nog inte fått ett enda felskickat SMS eller en enda felringning. Bevis nog! Det är inte ofta man ringer eller skickar fel med mobiltelefon eftersom mobiler har telefonbok! Klantig snubbe!!!
16.19
Har tyvärr blivit övervakad av mycket osäker och svartsjuk flickvän. Hon krävde alltid att få veta vad ett inkommande meddelade eller samtal var samt ville gå igenom kontaktbok och meddelanden. Hon skrev även till Facebook kontakter jag hade och frågade hur de kände mig.
17.58
Jag vet att min partner övervakar mig via mobil i Hitta mina vänner. Det är mycket praktiskt för oss båda.Ser om bussen är försenad etc.
16.35
Märkligt att man är kvar i ett förhållande om man övervakas tycker jag. Min fru och jag använder inga sånna funktioner men samtidigt låter vi varandra ha full åtkomst till varandras enheter om vi nu av någon anledning skulle ha ett stund av misstro eller osäkerhet. Tror jag totalt haft 2 sånna tillfällen på 12 år och varje gång har min oro stillats på 2 minutet bara genom att kolla hennes sms historik. Alla kan vi ha en stund av svaghet, hjälp varandra. Måste man gömma sitt sociala liv för sin egen partner som man lovat i nöd och lust tycker jag nått är fel.