SVT rapporterade · Vad betyder morgontidningen för dig?

Nu stänger vi chatten för i dag! Tack för era synpunkter!
06.24
God morgon Halland! Vad betyder morgontidningen för dig? Läser du den på papper eller digitalt? Var med och tyck till!
06.47
Nyheterna på Svt-appen har stor betydelse för mej, jag kollar hela tiden där. Frågan är varför svensk nyhetsmedia har så få nyheter om dagen? Det händer ju tusentals fler viktiga saker i Sverige varje dag?
07.00
Läser alla större tidningar samt de lokala på nätet varje dag. Pappers har jag slutat med för miljöns skull.
07.21
Jag prenumererar på en rikstäckande tidning som jag läser på morgonen. Under dagen följer jag nyheterna i mobilen på SVT och Aftonbladet.
09.05
Hejsan jag har en privat tomt och en grind vi ber att tidningen ska komma upp till huset istället så sätter dom tidningen i grinden och om det börjar regna så förstörs tidningen och då kan vi inte läsa den. //Edvin
09.37
Jag älskar att läsa en papperstidning till frukost! Att läsa i paddan är inte samma sak. Nu skall vi inte få tidningen i dörrbrevlådan längre, utan alla skall ner i trapphuset för att hämta den i postboxen. Detta blir en stor försämring, får se om jag fortsätter prenumerera.
Var bor ni och vilken tidning är det ni prenumererar på?
/Mattias, reporter
11.57
Att läsa morgontidning är att läsa gårdagens nyheter.
12.38
bra för att elda marsgmellos
12.38
Bra när man får slut på toapapper
12.50
Tidningen på morgonen betyder jättemycket
13.01
Vi bor på Apelvikshöjd i Varberg och prenumererar på HN. Fick brev från VTD (heter det tror jag), om att man upphör med att dela ut tidningar i trapphus i hela Västsverige från början av maj. En klar försämring om man är borta ett par dagar, då fylls det lilla postfacket fort!
14.05
Kul att dom kommer igång igen så man får lite raprter om vad som händer på sporten
21.12
Morgontidningen betyder inte så mycket i sig själv. Däremot saknas dom lokala nyheterna mycket. Om det är digitalt eller på papper spelar mindre roll.
21.12
Skulle vara roligt att ha råd med en morgontidning, då skulle jag kunna följa med i samhällsfrågorna mer, läsa om kultur och allt annat. Jag läser de gratisartiklar som finns på nätet, det blir inte så mer, tyvärr. Men om jag hade ett verkligt val, så skulle jag hellre läsa papperstidningen. Det är hemtrevligt och känns bra att få läsa en morgontidning då man äter frukost.
21.12
Inte ett dugg eftersom man slutat köra ut tidningen till många hushåll på landet. Däremot kan man köra samma sträcka och dela ut reklam med samma bil och vid samma tid.
21.12
Papperstidningarna har gjort sitt, bara slöseri med papper