SVT rapporterade · Allergier och andra sjukdomar är kostsamt för djurägare - vad har du för erfarenheter?

06.19
Har en hund som är kvalsterkänslig. Noga städande, vädring och medicinering så är han mer eller mindre symtomfri. Jobbigt när ens bästa vän har det besvärligt.
09.28
Jag lägger tusentals kronor på min hund varje år då den har svåra kvalsterallergier som försäkringen inte täcker. För mig är det värt varje krona!
12.01
Jag kan verkligen inte förstå att man kan lägga tusentals kronor på husdjur. Det finns människor som dör av svält!
12.01
Jag betalar gärna för mina hamstrar om någon av dem skulle bli sjuka eller vara allergisk mot något!
12.11
Hur mycket pengar vill någon betala för min katt? Han bajsar helst inne, gillar inte kattmat utan föredrar färsk lax och blir sur om man klappar honom.
15.37
Milton J,,, du har tydligen inget husdjur,,Man gör allt för att få ha sitt husdjur friskt,,
följer inlägget, tror min hund har allergi
16.12
Om det är okej att avla hundar på utseende till den milda grad att de blir funktionshindrade kan man väl avla dem för att bli av med sjukdomstillstånd istället för att lägga resurser på vård? I bästa fall kanske det kan leda till framsteg som är användbara på människor. Helga grundforskningen!
17.05
Jo jag vet! Har en staffe, hon lider av kvalsterallergi och måste ha medicin varje dag 365x2= 10.000kr per år plus antihistaminer o salvor o specialschampo
21.35
Min old inglish bulldog är pollen 5 sorter gräs 6 sorter och kvalster 3sorter allergisk, ger en spruta var 4 vecka funkar fantastiskt! Kostar ca 6000kr året välj rätt veterinär.