SVT rapporterade · Starkaste minnet av förskolan – dela med dig!

16 maj - Förskolans dag firas över hela landet för att synliggöra förskolans verksamhet och det pedagogiska arbetet. Vad har du för starka minnen från förskolan? Vad har du eller dina barn upplevt? Hur är en bra förskolepedagog? Dela dina tankar och minnen från förskolan!
10.39
Känner sådan nostalgi när jag tänker tillbaka mitt dagis på Norstugan i Söderbärke. Alla fröknar var fantastiska och vi barn kände verkligen oss sedda och betydelsefulla. Minns tydligt det kalas som ordnades när jag skulle sluta. Som att flytta hemifrån!
11.31
Glömmer aldrig när jag gick hem med chokladbollar i min nya kakburk ! Det var en miniatyr av den tredelade stora runda rosa ljusblå beige tre burkar man kunde sätta ihop på varandra ! Sen alla dukar man sydde älskade att sy ! Knoppen i Falun låg den på😊
13.43
Jag minns att fröknarna målade stenar i guld och gömde på gården och så fick alla barn gå på skattjakt. Några var så välgömda att det dröjde månader innan alla guldklimpar var hittade. Det var en superhändelse bland alla barn när någon hittade en ny.