SVT rapporterade · Vad tror du kommer att hända med ÖFK nu?

14.28
Ä fan dom klarar sig ur denna orkan.
14.38
jaa, va säjer man...man vill ju inte säja " va va de ja sa" men nog tror jag de va en hel del som borde använt sin hjärna på ett bättre sätt, har hela tiden känt mej skeptisk till va som pågick
MVH Aron
14.50
Vad är vitsen med att en massa lekmän fritt ska spekulera i detta?
Inte ens väl insatta kan ge en någorlunda prognos.
Det här är en stor fråga i Östersund och i hela länet, vi vet att det pratas kring fikabord och i bussköer, genom att göra så här vill vi synliggöra fler perspektiv och fler sätt att se på vad som händer i ÖFK just nu. Länsborna hyllat föreningen i medgång, vad tänker man när det börjar gå tungt? 
14.51
Verkar som många har problem att skilja på Daniel Kindberg och ÖFK. Och historiskt sett har det naturligtvis varit svårt att skilja dem åt.Men då är då och nu är nu.
Jag har ingen uppfattning (åtminstone inte som jag torgför här) om de ekonomiska turer som nu behandlas i domstol.Jag kan dock konstatera att ÖFK under sin "storhetstid" bidrog mycket starkt till att stärka varumärket Östersund och Jämtland. ÖFK placerade Östersund och Jämtland på världskartan, men kanske ännu viktigare, stärkte den egna självbilden. ÖFK blev en symbol för entreprenörskap och det faktum att vilja och tro kan försätta berg. Och många var det då som ville sola sig i glansen.
Nu är situationen en annan. I stället för utnyttja den varumärkesplattform som byggts upp, verkar nu många företagare och politiker tävla om att straffa Kindberg genom att dra bort allt stöd till ÖFK.Ta gärna avstånd från Kindberg och hans arbetssätt, men rädda det som räddas kan. Vi har ett elitlag i fotbollens högsta division med en väldigt begåvad spelartrupp. Stabil ekonomi är ingen garanti för sportsliga framgångar, men sportsliga framgångar är omöjliga utan en ordnad ekonomi.
Det är ovärdigt ett entreprenöriellt län som Jämtland att släppa ut varumärket ÖFK med badvattnet bara för att man känner sig lurad av Kindberg.
15.01
de är väl inte så konstigt att folk har svårt att skilja på Kindberg o ÖFK, jaa, ÖFK var tipp topp o alla jublade, men nu då vem har ställt till så att nu förknippar man ÖFK med mygel
MVH Aron
15.02
Fast om varumärket är uppumpat med illegala pengar så är det väl inte så mycket att hålla kvar i. Det är ju rätt uppenbart, så fort Kindberg var borta så började de ekonomiska problemen att eskalera. Varför? Jo, pengadopingen var borta, helt enkelt. ÖFK och Kindberg borde skämmas och skickas långt ner i seriesystemen. Beteendet är förjävligt mot de klubbar som kämpar för att komma upp i seriesystemet.
15.37
ÖFK, framtid är så klart viktigt för alla invånare, ÖFK handlar om jätte mycket, telex, integration, glädje för invånare, om så är frisk folket i länet som är närvaro på jobbet då sysselsättning kan öka, så att ha allsvenskan football i Östersund är ju väldigt viktigt, ÖFK har ju meddelat världen ordentligt vart ÖSTERSUND finns i världens karta, det var många spelare från Spanien och England som aldrig hört om Östersund 😀, jag förstår inte varför många som sponsrar dra ur nu, ÖFK behöver stöd nu under denna kritik situation, om man de inte kan stöttar nu, är ju de varit där förut för deras fördelar, in my opinion om ÖFK gott i konkurs, det är säkert många företag och självklart kommunen som är "the loser" Okbay Mehari med varmt hjärta
16.18
Alla föreningar har haft sina stålbad, att spela upp sig från division 4 tar bara fem år med rätt ledning och spelarmaterial, lycka till.
16.54
Konkurs.
17.44
Blir utraderade. Synd dom skulle "passa"😎
19.24
OPP SOM EN SOL
20.29
Jag VILL tro att det ordnar sig för jag TROR på ÖFK
20.32
Östersunds FK hotas av konkurs. 10 miljoner måste in snabbt. Hur ska ledningen lösa det krisartade tillståndet?
Jag skulle byta namn på klubben till Östersund Åre FK och hoppas på stöd från Skistar och den övriga turistnäringen och regionen.
Det kunde ge republiken utmärkt PR alla dagar i veckan.
Ja, ett långskott. Men ännu sämre om ingen hjälper till och med öppna ögon ser på när fotbollssagans ljus slocknar helt där uppe vid Storsjöns strand.
Bollen är rund!
20.38
vart tog alla miljoner som spelades in under Europa League. Om inte ÖFK spelat i Europa vad har hänt då?
20.38
För det första måste vi lära oss skilja på ÖFK och Kindberg. Innan vi dömmer någon avvakta tills rättegången är klar. Har vi glömt allt bra som Kindberg gjort för Östersund? Jag hoppas att det löser sig med ekonomin. ÖFK betyder så mycket för Östersund och Jämtland.
22.43
Jag undrar var har alla pengar tagit vägen? Klubben har ju fått otroligt mycket för sålda spelare och när det var på topp???? Var är dessa slantar.
22.43
Var är alla pengar som ÖFK har fått in??????
22.43
10 miljonet på tio dagar. Nej vem kan tro på det. Nej det blir konkurs. Så tråkigt men så blir det 😫
22.43
det kommer inte att gå å
22.43
Kanske Kindberg ska passa på att skicka alla sina surt förvärvade millioner till ÖFK innan fogden mäter ut eventuellt skadestånd som en följd av rättegången!!!
13.10
Daniel och Graham var regissörerna, bara att inse, lika bra göra processen kort nu och Avsluta
13.10
Om man nu lyckas med att återigen trolla fram pengar och hålla den konstgjorda andningen igång är nästa hot utfallet från överklagan i Ghoddos-fallet. ÖFK riskerar att bli bötfällda med ett så högt belopp att inte ens Kindbergs miljoner räcker till. Skulle man överleva där blir det utfallet i Kindbergs rättegång och åtalspunkt 7 mer specifikt som avgör om man ska degraderas.

Personligen ser jag fram emot att denna fiffel och båg avart i Svensk fotboll försvinner all världens väg. Graham potter ska hall respekt för sitt arbete. Som supporter och någon som älskar Allsvenskan anade jag oråd redan när ÖFK trummade på i Superettan. Något med att ha en klubb och byggd helt samlad runt en stark man som känns fel.

I svensk fotboll har vi föreningsdemokrati. De supportrar i Jämtland som nu är förkrossade borde lära sig en läxa och själva i form av ett supporterkonsortium eller supporters trust starta om föreningen längst ner och på ärlig väg jobba upp den. Då och endast då är ÖFK värda sin plats i Allsvenskan enligt mig.
14.15
ÖFK kommer inte ur beroendet till Kindberg. Nu ska han betala klubbens kostnader för två bortamatcher. Sponsorerna säger att klubben ska göra sig fri från Kindberg annars inga pengar.
16.42
Herregud vilka dyngspridare, hoppas verkligen att det ordnar sig. Är rättegången över, är dom dömda redan? Många domare som drömmer.