#8 Tim Stützle, #10 Justin Schütz, #11 Jan Nijenhuis, #12 Luis Schinko, #13 Tim Fleischer, #16 Nino Kinder, #18 Taro Jentzsch, #19 Dennis Lobach, #22 Yannik Valenti, #23 Lukas Reichel, #24 John Peterka, #26 Dominik Book.

#2 Jordan Harris, #4 Cam York, #6 Zac Jones, #7 Spencer Stastney, #19 K'Andre Miller, #21 Ty Emberson, #24 Mattias Samuelsson.
#9 Trevor Zegras, #10 Curtis Hall, #12 Jack Drury, #13 Cole Caufield, #15 Alex Turcotte, #16 Nicholas Robertson, #17 John Beecher, #18 Oliver Wahlstrom, #20 Parker Ford, #22 Shane Pinto, #23 Bobby Brink, #25 Jacob Pivonka, #28 Arthur Kaliyev.
18.49
Heja Tyskland!
18.54
En oerhört spännande match väntar! En av storfavoriterna till att gå hela vägen, USA, tar emot ett Tyskland med supertalanger som Tim Stützle och Moritz Seider.

Tyskland gör sin första match i turneringen, medan USA spelade så sent som igår där det blev förlust mot Kanada med 4-6.
19.08
Och där är pucken släppt!
19.10
USA drar på sig en utvisning redan efter några sekunder, och Tyskland får en chans till drömstart i den här matchen.
19.10
Det är "svenske" Oliver Wahlstrom som åker ut för tripping.
19.12
1-0 Tyskland!!
19.13
Det är Peterka som efter fint passningsspel får ett kanonläge och kan lägga in pucken i mer eller mindre öppet mål.
19.14
USA pressar på minuterna efter målet, tydligt att de vill ha en snabb kvittering.
19.17
Det är tydligt att kedjan med Peterka, Schütz och Stützle har kvalitéer som vi inte är vana vid att se från ett tyskt juniorlandslag. Om den trion lyckas leva upp till förväntningarna kan det bli en rolig turnering för Tyskland!
19.17
1-1!
19.18
Jordan Harris kvitterar med ett handledsskott från backposition, där han utnyttjade skymning effektivt.
19.21
Drygt åtta minuter spelade nu, och 1-1 känns logiskt. Både USA och Tyskland har varit pigga såhär långt.
19.29
USA håller i pucken väldigt bra, och snurrar runt länge i Tysklands zon. Men det är ändå Tyskland som får de bästa chanserna när de är blixtsnabba i omställningarna.
19.31
USA med ett kanonläge efter att återigen snurrat upp det tyska försvaret. Men avslutet från Cole Caufield går utanför.
19.37
USA drar på sig ännu en utvisning, får vi se ännu ett mål från den tyska spetsen nu?
19.39
Tyskland skapar ett par heta chanser, men lyckas inte göra mål den här gången. USA fem spelare på isen igen!
19.41
Tyskland strular till det i egen zon, och ger bort pucken till USA. Då smäller det direkt. Zac Jones med skottet, rakt upp i krysset.
19.41
Nu får dessutom USA chansen i powerplay, dock endast 38 sekunder kvar av perioden.
19.43
Det blir inget mer mål innan paus, 2-1 till USA efter 20 minuter.
20.01
Nu är vi igång med andra perioden!
20.02
Tyskland klarar av den utvisningen som släpade över från första perioden... Och direkt efter drar USA istället på sig en utvisning.
20.03
Tyskland kvitterar!!
20.04
Och vem, om inte Peterka, gör mål i PP?
20.05
Efter att pucken studsat i sargen efter ett skott kommer pucken till ett farligt läge just vid stolpen, och där trycker Peterka in pucken. Vilken match München-spelaren gör!
20.06
Tyskland är helt klart de som varit hetast hittills i andra.
20.08
Tyskland är riktigt bra just nu, och det är inte långt ifrån 3-2 när Stützle, Schütz och Peterka är på isen igen.
20.10
Nu har USA vaknat, och skapar sitt första långa anfall för perioden.
20.13
3-2 Tyskland!!!
20.14
Det är Rögle-spelaren Dominik Bokk som gör målet. Snabb spelvändning där Schütz spelar in till Bokk som i slottet sätter 3-2.
20.15
Tyskland Tyskland Tyskland... Det är bara Tyskland just nu, som sånär utökar ledningen!
20.16
Heja Europe! haha
20.18
Efter drygt halva matchen får USA chansen i powerplay, ska de visa upp de offensiva musklerna nu?
20.22
Slarvig utvisning för USA när Alex Turcotte slashar Tyske målvakten Tobias Ancicka efter att han lagt plocken på pucken. Men det blir fortsatt spel i powerplay för USA efter att en tysk spelare gått lite väl hårt för att skydda sin målvakt.
20.23
Tyskland klarade av utvisningen utan några större problem.
20.24
USA pressar på länge, och med långt till båset i andra perioden fick Tyskland problem. Då kommer också målet. 3-3 genom Shane Pinto!
20.28
USA fortsätter att vara spelförande efter 3-3. Nu gäller det för Tyskland att hålla undan sista fyra minuterna.
20.31
Tyskland har stora problem just nu. De har kommit in i en ond cirkel med deras byten som gör att USA ständigt har mer energi.
20.31
USA tar ledningen 4-3!
20.33
Det är Curtis Hall som från nära håll och från snäv vinkel lyckas få in pucken efter att ha fått en passning från bakom mål.
20.33
Målet kommer med en och en halv minut kvar av perioden.
20.35
2-2 slutar perioden, 4-3 totalt till USA alltså. Blir oerhört spännande att se om Tyskland kan hitta tillbaka till spelet de hade i början av andra, och komma tillbaka i tredje.
20.51
Nu är spelarna inne på isen igen. Nu ska det avgöras, dags för tredje!
20.55
Två minuter in, och vi väntar fortfarande på periodens första riktiga målchans.
21.01
USA stressar till sig ett misstag bakom det tyska målet, och får sedan med sig en utvisning. Läge att punktera matchen redan här?
21.03
USA gör 5-3!
21.04
Det är Bobby Brink som vaket hittar pucken som efter trassel framför mål hamnar öppet till sidan.
21.05
Vart fortgår sändningen av matchen?
@Erik - Just nu går sändningen på SVT 24
21.07
Nu är frågan om den tyska spetsen kan visa sig ännu en gång? Med elva minuter kvar börjar det nu bli ont om tid för Tyskland...
21.10
6-3, en riktig läckerbit av Wahlstrom!
21.11
Den halvsvenske forwarden kommer fri och lägger efter en fin dragning in pucken bakom Tobias Ancicka.
21.14
Med åtta minuter kvar krävs det att USA faller ihop totalt för att de inte ska ta turneringens första seger.
21.16
En häftig fotparad av den tyske målvakten, men inte lika häftig som den fotparad som Sveriges målvakt gjorde igår!
@Sebbe - Är typ omöjligt att göra en lika häftig parad som Alnefelt gjorde igår!
21.17
Nu har Tyskland chans att putsa till siffrorna i powerplay, Wahlstrom utvisad.
21.18
Spel 5 mot 3 väntar för Tyskland efter ännu en klantig utvisning från USA.
21.20
Trots en tremålsledning visar de amerikanska spelarna offervilja och täcker skott, garanterat pluspoäng från tränaren efter det!
21.21
Jag kom in lite sent, men visst är nr. 24 i USA Mattias Samuelsson son till Kjell Samuelsson = den gamle välvuxne backen?
@Stickan - Det stämmer bra det. Två av tre kaptener i USA har svenska pappor!
21.21
Wow, ännu en bra räddning där
21.21
Tyskland med några riktigt heta lägen, men pucken vill inte in.
21.22
Nu är det bara tre minuter kvar, och ett fulltagligt USA lär inte ha några som helst problem att vinna den här matchen.
21.23
Två minuter kvar, och nu krävs det nog att USA tar ut målvakten för att Tyskland ska komma tillbaka.
21.24
Men Tyskland ska inte vara allt för besvikna efter en sådan här match. Stod upp bra, och hade ledningen efter halva matchen, mot ett av turneringens på pappret bästa lag.
21.27
Matchen är slut, USA vinner med 6-3.
21.27
Nu gäller det att ladda om för Tyskland. I morgon väntar en oerhört viktig match mot Tjeckien, där avgörs troligen om Tyskland går till slutspel eller inte. På förhand är det just Tjeckien och Tyskland som gör upp om fjärdeplatsen i gruppen. Men Tjeckien skrällde i första matchen när de vann över Ryssland, så lätt blir det inte.
21.29
Med det tackar jag för mig. I morgon är det dags för Sverige att spela igen, då mot Schweiz. Matchen följer ni här på webben, eller på SVT 2/Play.