SVT rapporterade · Deadline day

09.00
Hej och välkomna till SVT Sports bevakning av Deadline Day.
09.02
En liten kort uppdatering från gårdagen.
 
Paco Alcacer är klar för Villarreal, han kostade runt 250 miljoner kronor. Han kommer närmast från Dortmund.
 
Zlatan Ibrahimovic blev av med en lagkamrat i går också. Krzysztof Piatek lämnade Milan för Hertha Berlin. Den tyska klubben fick betala cirka 290 miljoner kronor för 24-åringen.
09.29
Tror vi på några större skrällar idag? Auba till Barca? Giroud till Spurs?
Det vore märkligt om Arsenal låter Auba lämna för Barcelona. Kan inte tänka mig att de tillåter den flytten. 
 
Chelsea vill få in Mertens. Då lär Giroud lämna.
10.08
Det här är ingen bekräftad övergång, men ändå intressant. Sven-Göran Eriksson har sökt jobb hos Serie A-klubben Torino. "Svennis" agent har bekräftat för sajten Calciomercato.
- Vi har inte fått något svar ännu. Men de lovade att de skulle återkomma till oss de närmaste dagarna med svar om möjligheterna om han kan ta över laget till nästa säsong, säger agenten Alessio Sundas till Calciomercato.
12.43
Ser ut som att Giroud är på väg till Newcastle. Magpies fick dessutom Rose på lån från Spurs utan utköpsklausul. Säger lite om Mou’s åsikter om Rose.
Enligt Steve Bruce vill Giroud gå till en annan klubb.
12.44
Är det troligt att Robin Olsen går till svensklaget Parma FC?
Nej. Parma har plockat in Ionut Radu.
12.46
Rangers har plockat in Ianis Hagi, 21. Han kommer från Genk på lån. Son till legendaren Gheorghe Hagi.
14.06
Arsenal gjorde nyligen klart med Pablo Mari. Nu förstärker "Gunners" truppen ytterligare. Londonklubben har gjort klart med Southamptons försvarare Cedric Soares.
14.09
Yannick Carrasco lämnar Kina. Han återvänder till Atlético Madrid från sin kinesiska klubben Dalina Yifang. Det handlar om ett lån. Det framgår inte om det ingår en köpoption i affären.
 
Carrasco spelade för Atlético Madrid mellan 2015 och 2018.
14.10
Barcelona har gjort klart med Bragas Trincao. Prissumman ligger på runt 330 miljoner kronor. Han flyttar till Spanien den 1 juli 2020, så han kommer stanna kvar och spela i Portugal under vårsäsongen. Trincao är anfallare.
15.07
jag gillar spelare som inte lämnar allsvenskan efter en bra säsong, t.e.x Tankovic om han hade lämnat så kanske han hade gått till leeds eller något i den stilen blivit bänknötare där så kanske han inte kommer upp i samma nivå som i Hammarby.
15.08
Stannar Cavani i PSG nu när Atletico drog sig ur, eller tar någon desperat klubb chansen och kör en helikopterövergång?
Hej! Nu tyder väl det mesta på att han stannar, men som du säger så kan man inte slå fast det. 
15.25
Nu har succélaget i Premier League, Sheffield United, värvat den nederländske anfallaren Richairo Zivkovic. Han kommer närmast från kinesiska Changchun Yatai, men har tidigare representerat bland annat Ajax.
15.46
Om någon undrar om Liverpool så säger tränare Jürgen Klopp följande: "Inkommande inget, utgående inget." Det enligt BBC.
15.47
Emil Forsberg påväg till någon ny klubb? Kanske någon annan klubb i Tyskland
Hej! Har inte sett något rykte på sistone faktiskt, men det kanske börjar vara dags för honom att röra på sig?
15.49
Robin Olsen någon annan klubb en Parma som intresserad av honom?
Det ska det vara, men har inte sett någon namngiven klubb. Han riskerar ju bli fast på bänken då Alessio Cragno är tillbaka från skada. Parma har lånat in Ionut Radu från Inter, så det lär det inte bli.
15.50
Hur går det med Tankovic och Hannover intresset?
Jag har inte sett något nytt sedan igår då FotbollDirekt rapporterade om det intresset. Om han skulle gå dit blir han ju lagkamrat med Guidetti!
18.42
En liten spaning från deadline day: Det är speciellt att se Inter Miami CF, som ägs av David Beckham, värva spelare. De premiärspelar snart i MLS.
18.44
Felix Beijmo, tidigare Djurgården och MFF, lånas ut från Werder Bremen till 2. Bundesliga och Greuther Fürth.
18.50
Den turkiska storklubben Galatasaray lånar mittfältaren Steven Nzonzi från italienska Roma. Fransmannen anlände till Rom som en rätt så profilerad värvning, men utfallet har inte varit det önskade.
18.59
Barcelona-värvning! Matheus Fernandes, en 21-årig brasiliansk mittfältare, lämnar Palmeiras i sommar och går till Barcelona.
19.32
Den tyske mittfältaren Emre Can har haft det tufft i Juventus på sistone och nu lånas han ut till Borussia Dortmund. Han har betat av en rad tyska klubbar nu: FC Bayern, Bayer Leverkusen och nu Dortmund.
19.56
Angelino utlånad från Manchester City till Emil Forsbergs Leipzig. 23-årig vänsterback från Spanien.
20.31
Zlatan Ibrahimovic får en ny lagkamrat i form av den unge belgiske mittfältaren Alexis Saelemaekers. Presenterades nyss på Milanello.
20.40
Wolverhampton Wanderers har värvat den 17-årige supertalangen Luke Matheson från Rochdale. Övergångssumman ryktas vara kring tolv miljoner kronor.
21.13
Den svenske målvaktstalangen Pontus Dahlberg flyttar på sig! Han lämnar Premier League-klubben Watford, där han knappt spelat alls, och lånas ut till nederländska FC Emmen.
21.43
Southampton lånar ut sin försvarare Maya Yoshida till italienska Sampdoria. I sommar går hans kontrakt sedan ut med Premier League-klubben.
21.51
Ravel Morrison, som för inte länge sedan hade en misslyckad sejour i Östersund, lånas ut från Premier League-klubben Sheffield United till Middlesbrough i Championship. Morrison är mest känd för att Sir Alex Ferguson en gång beskrev honom som den största talang han sett.
22.53
Det är också lite intressant att se vilka spelare som INTE hittar en klubb idag. De kan bli aktuella för allsvenska klubbar. Tänker till exempel på Alexander Milosevic som tränar med AIK och Abbe Khalili.
23.21
Leicester, som något förvånande är med i kampen om Champions League-platserna i Premier League, har tagit in Wolverhamptons mittback Ryan Bennett på lån.
23.43
Allt tyder på att Manchester United har tagit in den nigerianske anfallaren Odion Ighalo på lån från kinesiska Shanghai Shenhua. Skräll, får man säga! Ighalo gjorde det bra i Watford för några år sedan, men att han skulle gå till Man United som 30-åring hade man inte trott.