SVT rapporterade · Hur pratar du med ditt barn om säkerhet på nätet?

Tack för att ni delade med er av era tankar och erfarenheter i det här ämnet! Hörs en annan gång!
09.58
Hej! Idag pratar vi om barn och sociala medier. Pratar du med ditt barn om säkerhet på nätet? Hur brukar samtalet låta? Dela med dig här i vår chatt!
07.16
Som vanligt måste man som förälder skydda sina barn. Det finns många tekniska lösningar för att se vilka appar ens barn har. Pratar man även med sina barn så vet de vad som gäller.
08.43
Min son får lära sig själv
12.20
Fick reda av min Son om denna app, finns jätte många äldre kvinnor som frågade efter att se min sons pitt, se till att denna app banlyns från sverige och lär kvinnor hur man beter sig mot barn !!
12.20
Nu är ju Ome-tv appen borttagen på appstore sen några månader pga av detta, men går fortfarande att nå via deras hemsida.
12.20
Det är många tjejer/kvinnor som blottar sig för barn, det är fruktansvärt att Män och Kvinnor inte vet bättre när dom är äldre
16.09
Att detta blivit sådan stor grej nu över denna app förstår jag inte. Det är inte acceptabelt beteende det kan jag hålla med om.
Dom som har utvecklat den har funnits som en websida " omegel" och sidor som chattroulett säkert senaste 12 åren. Det är samma åldersgränser där.
Det går också enkelt att begränsa app-installation på telefoner.
16.41
Vad gör ens barn på internet? Barn ska vars barn inte hålla på med internet, speciellt inte när det klart står att OmeTv är 21+ (som är vuxenålder i usa) min dotter fick ingen mobiltelefon fören hon var 14 år
21.02
Skylla på apputvecklaren är att inte har insett att man har sig själv att skylla pga man inte är uppmärksam som förälder. Sen så är Ometv från 17 och uppåt.
Bara att sätta åldersspärr på installationer om man som förälder inte är uppmärksam på vad sitt barn gör på telefonen.
Lathet straffar sig i längden i fostran på sina unga.