SVT rapporterade · Har du egna erfarenheter av köer i vården?

07.52
Har då inte märkt av någon minskning av överbeläggningarna.
07.52
Om köer innefattar viktigt medicin, så tycker jag det är jättekonstigt att vi i riskzonen inte kan köpa handsprit❗️Jag har gått in på nätet varje dag och letat helt utan resultat.Med vänliga hälsningar mojo
09.00
Varför inte tilldela en av någon vårdcentraler för att tar hand om de som drabbats av corrona där finnas flera sängar räcker till situtionen nu, då garenterar ni att sjukhuset stanna kvar lugnt och kan kan andra få olicka behandlingar tryggt, och minskar smittspridningen bland annan människor.
09.34
Innan går till vården ska jag prata eller chatta med doktorn genom doktor.se först. De lyssnar och ska bedöma att behöva jag boka tid eller gå direkt akut eller vad kan jag göra själv.
09.34
vården i Sverige är pinsamt långsam. Måste dessutom åka 2 timmar till ett annat sjukhus då min stads sjukhus blivit nedrustad sedan kommunen gjort nedskärningar.
10.40
Jag tycker systemet på vårdcentralerna ni infört är hemska! Ringer man inte 7.00-7.02 så finns det aldrig tider och ibland inte i alla fall för det är fullt och man får prova dagen efter. Det är skandal